Algemene verkoopsvoorwaarden


Artikel 1: Identiteit van de ondernemer:

Rose Van Bosstraeten & Jozefien Van Bosstraeten uitbaters van HEMPMADE.be,
eigendom van Woodlane BVBA.
Vestigingsadres:
Parijsstraat 14
3000 Leuven
België
Telefoonnummer: +32 (0)16 309998
E-mailadres: jozefien@hempmade.be, rose@hempmade.be 
BTW-identificatienummer: BE 0670.820.722


Artikel 2: Toepasselijkheid:

Bij elke bestelling die de klant plaatst op hempmade online shop, gaat de consument/klant akkoord met deze algemene voorwaarden.
 

Artikel 3: Prijzen:

  1. Alle prijzen vermeld op de website zijn in euro inclusief 21% BTW en exclusief eventuele verzendingskosten.
  2. Woodlane bvba behoudt zich het recht om prijzen ten alle tijde aan te passen en/of te corrigeren. Woodlane bvba is niet verantwoordelijk voor prijsvermeldingen die per vergissing onjuist zijn.
  3. De productfoto’s kunnen extra artikelen weergeven (bvb decoratie of accessoires) die geen deel uitmaken van het product en dus niet inbegrepen zijn in de prijs.
  4. De verzendkosten worden automatisch berekend per gewicht, in bepaalde gevallen (aankopen boven een bepaald bedrag/of bij speciale acties) zullen er geen verzendingskosten worden aangerekend.
  5. De producten blijven eigendom van Woodlane bvba tot de prijs volledig en definitief betaald is.


Artikel 4: Kwaliteit & afbeeldingen:

  1. De afbeeldingen van producten kunnen lichte afwijkingen vertonen van het originele product. De instelling en kwaliteit van uw beeldscherm kunnen hierbij een rol spelen.
  2.  Wij doen ons uiterste best om een bevredigende oplossing aan te bieden indien er zich gebreken/productiefouten voordoen aan de producten aangeboden op de site.  Gelieve hiervoor contact op te nemen met ons: - Via email: jozefien@hempmade.be  of rose@hempmade.be. Met een duidelijke omschrijving van de eventuele gebreken/productiefouten.  - Via telefonisch contact: +32 (0)16 309998
     

Artikel 5: Betaling:

De klant kan betalen via volgende betalingsmogelijkheden:
* Credit Cards: VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS
* Bancontact
* Paypal
* Contant bij eventuele stockverkopen op het einde van het seizoen.

Uw pakje wordt verzonden van zodra wij uw betaling hebben ontvangen. 
 

Artikel 6: Verzakingsrecht - retour:

De koper heeft het recht om af te zien van de verkoopsovereenkomst en/of de geleverde producten te retourneren zonder betaling van boete of opgave van motief, en dit binnen 14 kalenderdagen na het afsluiten van de overeenkomst of de levering van de producten.  De verzendkosten voor het terugsturen van deze producten vallen ten laste van de koper.  Het betaalde bedrag wordt zo spoedig mogelijk (doch uiterlijk binnen de 30 dagen na de terugzending) teruggestort, zodra we de geretourneerde producten terug in ons bezit hebben.  Wanneer u als klant een product wenst te retourneren dient dit product zich in originele staat te bevinden: Het product mag niet gedragen en/of beschadigd zijn en dient dus met de oorspronkelijke labels aan terug worden gestuurd naar:

Woodlane BVBA / Hempmade Online Store
Parijsstraat 14
3000 Leuven
BELGIE

Let op!

  • Retours moeten vergezeld zijn van een volledig ingevuld retour formulier (hier te downloaden).


Artikel 7: Levering & Verzending

7.1 Levering

Hempmade tracht een zo snel mogelijke levering te verzekeren. Onze termijnen (zie 7.2) zijn indicatief en worden louter als aanwijzing gegeven. Hempmade kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om.

De koper bezorgt aan Hempmade het leveringsadres. Indien dit adres foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

7.2 Levertermijn
Voor België: zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakje verzendklaar gemaakt. Binnen de 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje via bpost. Het pakje wordt aan huis geleverd, normaal binnen de 24u na verzending.

Voor Nederland: zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakje verzendklaar gemaakt. Binnen de 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje via bpost. Het pakje wordt aan huis geleverd, normaal binnen de 3 werkdagen.

Rest van Europa: zodra we jouw betaling hebben ontvangen, wordt jouw pakje verzendklaar gemaakt. Binnen de 1 tot 2 werkdagen na ontvangst van jouw betaling versturen we je pakje via bpost. Het pakje wordt aan huis geleverd, normaal binnen de 6 werkdagen.

Hempmade kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen opgelopen  bij de verzending door bpost. Overeenkomstig de wet “kopen op afstand” bedraagt de maximale levertijd dertig dagen, tenzij anders overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, dient Hempmade de koper hiervan tijdig te verwittigen en heeft de koper het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten.

7.3 Verzendingskosten
Wij behouden ons het recht voor om onze verzendingstarieven aan te passen indien nodig. Verzendingskosten staan steeds duidelijk vermeld op jouw orderbevestiging en op jouw factuur.

7.3.1 België
In België zijn de verzendingskosten gratis vanaf 69€, als het bedrag lager is dan 69€ betaal je 5,50€ verzendingskosten.

7.3.2 Buitenland
Indien je je pakje wil versturen naar een ander land, hangen de verzendingskosten af van de zone waarin het land zich bevindt. Hieronder vind je de tarieven per zone. Klik hier om de geografische zones te downloaden.

Zone 1 = €8
Zone 2 = €10,50
Zone 2A = €14,50
Zone 3 = €20
Zone 4 = €25
Zone 5 = €36,50
Zone 6 = €42
Zone 7 = €48

7.4 Risico van verzending:

Woodlane bvba is niet verantwoordelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens het verzenden van de door u bestelde producten. Wij verpakken onze producten op een dusdanige manier dat het risico op beschadigingen bijna onmogelijk is.
 

Artikel 8: Geschillen:

Enkel het Belgisch recht is van toepassing op deze site. In geval van een geschil zijn enkel de rechtbanken van Leuven bevoegd.


Artikel 9: Privacy:

Hempmade online shop respecteert je privacy. Wij gaan vertrouwelijk om met uw persoonlijke informatie en gebruiken deze enkel en alleen om aan uw vraag te voldoen en om u eventuele informatie door te sturen van Hempmade online shop.