Welkom bij Hempmade Online Store...

Eco & Fair Fashion for Men & Women...

“Get excited & shop online, we are open any time.”

Bij Hempmade zijn we ervan overtuigd dat fashion en ecologie elkaar niet hoeven uit te sluiten. In tegenstelling tot de meeste kledingwinkels kiezen wij voor milieuvriendelijk geteelde en geproduceerde vezels. Naast het gebruik van bio katoen, soja, bamboe en gerecycleerd polyester richten we ons in het bijzonder op hennep dat tal van voordelen oplevert voor zowel milieu als consument. 

Wij danken u alvast voor het bezoek aan onze website en uw betrokkenheid tot een beter milieu! Hier kan u steeds naar hartelust onze nieuwste eco-collecties ontdekken. Wij bieden u een tijdloos en origineel aanbod voor mannen en vrouwen. 

Komt u liever eens een kijkje nemen in onze Hempmade winkel? U kan ons steeds vinden op het volgende adres: Parijsstraat 14, 3000 Leuven. Wij zijn open van 11u tot 18u (uitgezonderd zondag).

Veel plezier!

Met vriendelijke groeten,
Peter, Nynke, Jozefien en Rose

Schrijf een review!

Dennis

Heel blij met mijn nieuwe t-shirts en sweater. Hennep zit echt veel lekkerder, voelt luchtiger en degelijker. Mooie dikke kwaliteit. Fijne persoonlijke service!!!

Eliane

Kleren hebben een heel mooie snit, mooie afwerking en mooie heldere kleuren. De maat is altijd een beetje een gok bij online bestellen maar deze valt normaal uit, zeker niet te klein, stof heeft ook lichte stretch. Super service ook; snelle levering, compact pakje zonder onnodige extra verpakking en werd tussentijds op de hoogte gehouden via mail.

Meer reviews

* Verplichte velden